Κατηγορίες

Δωρεά στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

All Summer Έκπτωση

Κάντε μια χρηματική δωρεά στον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του παιδιού" για το έργο και τις δράσεις του και λάβετε έκπτωση για όλες τις αγορές σας στο κατάστημά  μας Βας. Πυρσινέλλα 5 Ιωάννινα  ή μέσο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έως και της 31/08/2019!


ΒΗΜΑ 1

Με κάθε χρηματική δωρεά στον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για το έργο και τις δράσεις του με αιτιολογία "GELITUP και το ονοματεπώνυμο σας" και λάβετε έκπτωση επί του τιμολογίου αγορών σας.
Την δωρεά μπορείτε να την πραγματοποιείται στον λογαριασμό:
Τράπεζα: ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Αριθμός λογαριασμού: 144-002101-046682
IBAN λογαριασμού: GR0301401440144002101046682
Αιτιολογία: "GELITUP και το ονοματεπώνυμο σας"


Βημα 2

Στείλτε την απόδειξη της κατάθεσης με email (info@comoprof.gr) ή στο messenger μας στο facebook και κερδίστε έκπτωση επί του τιμολογίου αγορών σας. Για το κατάστημα απλά προσκομίστε το αποδεικτικό εκτυπωμένο.
•    Για χρηματική δωρεά έως 10€ στον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για το έργο και τις δράσεις του θα προσφέρεται 10% επί του τιμολογίου αγορών σας.
•    Για χρηματική δωρεά άνω των 10€ στον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για το έργο και τις δράσεις του θα προσφέρεται 20% έκπτωση επί του τιμολογίου αγορών σας.


* Η έκπτωση ισχύει έως της 31 Αυγούστου 2019 σε αγορές από το κατάστημά μας  ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.comoprof.gr).
*Η έκπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν κατά την περίοδο της ισχύς της.
*Η συγκεκριμένη καμπάνια πραγματοποιείτε σε συνεργασία με την GEL.IT.UP  & GIUP GREECE.